Timo's sponsors

Als kind dacht ik: "Als alle mensen in Nederland 1 euro zouden geven..."
Voor Timo Coaching is zoveel geld niet nodig, maar het principe blijft hetzelfde. Veel kleine beetjes zorgen ervoor dat dit werk elke week opnieuw weer gedaan kan worden. En jij kunt daarbij helpen!


Ga je misschien een keer per maand langs de Mac voor een hamburger?
Ondersteun Timo maandelijks met je euroknaller en je helpt jongeren in Zeeuws-Vlaanderen!

Het bezoeken van en op weg zijn met de jongeren en het onderhouden van relaties kost geld. Timo Coaching vraagt hiervoor geen vergoeding. Om dit werk te doen heeft Timo Coaching een vriendengroep die het werk financieel ondersteunt. Dit zijn gewone mensen zoals jij en ik die ervoor kiezen om eens per maand een vaste gift over te maken. Hoewel een maandelijkse gift de voorkeur heeft, is het natuurlijk ook mogelijk om eenmalig of van tijd tot tijd een gift te geven. Voor de een is dit 1 euro per keer en voor de ander weer meer. Met bijvoorbeeld duizend sponsors van 1 euro per maand of honderd van 10 euro per maand is het regelmatig bezoeken van jongeren mogelijk. Timo kan hen dankzij jouw gift uit hun dagelijkse omgeving halen, helpen bouwen aan hun identiteit en hen kennis laten maken met het Vaderhart van God en zijn geweldige liefde voor hen!

Wil jij Timo Coaching ook ondersteunen?

Dat zou super zijn! Je kunt je (maandelijkse) gift over maken naar:
IBAN:NL89INGB0002021935
t.n.v. N. Kerkhof o.v.v.: Gift Timo Coaching

Dankjewel!


Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een mailtje naar: info@timocoaching.nl Dan krijg je regelmatig een update van het werk van Timo.
Informatie over wie er gecoacht wordt kan Timo natuurlijk niet geven, maar een globaal beeld is natuurlijk wel leuk!