Nocki

Over Timo...

Mijn naam is Nocki Kerkhof, ik ben getrouwd met Elske en wij hebben 3 kinderen. NoŰl, Levi en Vera.
We wonen in Terneuzen. Elske en ik zijn samen Timo Coaching.
Elske is er voor de ondersteuning en administratie die dit werk met zich meebrengt en ik mag het "veldwerk" doen.

Timo Coaching is eigenlijk het vervolg van wat ik al jaren deed, maar nog niet professioneel.
Door inspirerende mensen om mij heen heb ik geleerd om verder te kijken dan mijn neus lang is en om dingen vanuit verschillende posities tegelijk te zien.
Ik heb gemerkt dat ik met dit inzicht anderen verder kan helpen. Omdat ik het erg leuk vind om mensen te zien groeien, is Timo Coaching de logische stap om dit werk dagelijks te doen.

Voordat Timo Coaching het levenslicht zag, werkte ik zo'n 11 jaar als verkoopadviseur in de woonbranche. Hier heb ik veel geleerd op het gebied van relatieopbouw en communicatie.
Doordat ik in een verkoopgesprek relaties tot stand bracht en goed luisterde, zag ik dat veel mensen rondliepen met vragen en problemen.
Regelmatig kwamen er zaken aan de orde die eigenlijk niets met de verkoop te maken hadden. Ik vond het altijd jammer om weer afscheid te nemen van klanten met het idee dat ze ergens mee zaten, maar daar niet mee verder kwamen.

Toen ik een vriend vertelde van de plannen voor Timo Coaching en hem vertelde dat ik twijfelde of ik er klaar voor was, haalde hij een tekst aan uit het bijbelboek 1 TimoteŘs:

Nocki Kerkhof


"Sta niemand toe dat hij vanwege je jeugdige leeftijd op je neerkijkt, maar wees voor de gelovigen een voorbeeld in wat je zegt, in je levenswijze, in liefde, geloof en zuiverheid."

Dit maakte echt een klik en door deze tekst ben ik ook aan de naam Timo(theŘs) Coaching gekomen. De 2 bijbelboeken TimotheŘs 1 en 2 staan vol met zaken die veel met coaching te maken hebben op een bijbelse manier. Zo zijn ze ook een leidraad in het werk dat ik met Timo Coaching wil doen.

Jongeren zijn erg waardevol en hebben een mooie plaats gekregen in onze maatschappij. Zij zijn vaak de drijvende kracht achter vernieuwing en zijn op zoek naar waarheid, maar raken ook wel eens teleurgesteld door tradities en ongeschreven regels.
Mijn verlangen is om hen te ondersteunen bij het volwassen worden, bij het opbouwen van hun identiteit en om hen bekend te maken met het feit dat er een God is die van hen houdt en hen als bijzonder waardevol ziet.


Soms zijn jongeren beschadigd geraakt doordat ze gehoord hebben dat ze niet goed genoeg zijn of niet goed wijs zijn...
Ik vind het prachtig om te zien dat de Waarheid ze vrij maakt als ze deze leugen niet geloven, maar juist opbloeien en positief gaan leven!

Wat is het prachtig als jongeren zelfstandig en zelfbewust worden, als ze er niet meer voor kiezen om beziggehouden te worden door de omstandigheden, maar gaan voor een actief bestaan. Kiezen voor een vruchtbaar leven waarin ze stevig in hun schoenen staan en de juiste beslissingen nemen!

Timo


Naast het werk voor Timo Coaching ben ik ook actief bij stichting Bron van Hoop.

Stichting Bron van Hoop is een opvanghuis voor vrouwen en kinderen en biedt hulp aan vrouwen met of zonder kinderen die zijn vastgelopen in de maatschappij en weer een zelfstandig leven willen opbouwen. Zij kunnen, eventueel met hun kinderen, wonen in dit tijdelijk (t)huis waar passende ondersteuning wordt geboden.

Ook bij stichting Bron van Hoop werk ik als coach en leidinggevende. Hier ondersteun ik vrouwen en kinderen bij de dagelijks voorkomende zaken op verschillende leefgebieden.

Ook dit werk is volledig op basis van giften. Wil je mijn werk ondersteunen?

Je kunt dit doen door je (maandelijkse) gift over te maken naar:
IBAN:NL89INGB0002021935
t.n.v. N. Kerkhof o.v.v. Gift werk BvH